Om oss

På boks

Vi er et firma som importerer Portugals fineste fiskeprodukter til Norge! Vi har avtaler med noen av Portugals ledende merkevarer på makrell, sardiner og tunfisk. Dette er Conserveiro do sul og Santa Catarina. Begge fabrikkene leverer produkter av høy kvalitet, i 100% olivenolje og uten tilsetningsstoffer.

Produktene

Makrell og sardiner fra Conserveiro so sul er hele fileter i 100% olivenolje. Dette er smakfulle produkter og noe helt annet enn den makrell i tomat vi kjenner til her i Norge. Tunfisken fra Santa Catarina ligger også i 100 % olivenolje, og finnes i en rekke ulike smakskombinasjoner.

santacatarinamanna_gourmet_makrell

Hva gjør våre produkter unike?

Tunfiskfangsten til Santa Catarina er bærekraftig, dvs at den ikke skader arten eller andre fisker og sjøfugler. Tunfisken fanges på stang fra båt og er av typen Skipjack tuna som er den minste i tunfiskfamilien, samt den minst utrydningstruede arten. Santa Catarina er opptatt av miljøvennlig fangst og bygger sin bedrift på kvalitet og troverdighet.

Conserveiro do sul er en familiestartet bedrit. De har en lang rekke produkter, og en gourmetlinje som utpreger seg. Fisken fiskes, filiteres og pakkes innen 3 timer. Hele fileter gjør det til et delikat produkt du kan servere til et tapasmåltid eller som middag. Conserveira do sul leverer produkter til butikker og butikkjeder over hele verden. Nå kommer det også til Norge!

Produktene er gourmetprodukter. Det er rene produkter uten tilsetningsstoffer og basert på rene råvarer. Alle produktene kan spises som de er fra boksen eller brukes i salat, på brød, på pizza eller i en pastasaus for å nevne noe. Dette er også et velegnet tapasprodukt.

Produktene er gode kilder til proteiner, samt fettsyrene omega-3 og omega-9. Produktene kan derfor være et smart valg for deg som trener og er opptatt av sunnhet og helse, eller kvalitet og rik smak.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s