Tunfiskpasta med grønne erter

Pasta hører til på de fleste middagsbord i de norske hjem, men det er ikke så ofte vi bruker fisk i stedet for kjøtt som tilbehør. Tunfisk smaker nydelig med en kremet ostesaus på pasta. Denner oppskriften er utviklet av Matblogger Grayzine for Godt.no.

tunfiskpasta_juliebalas_godtno_påboks_01

// Kilde: Godt.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s